Nkü'de"Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı" - Son Dakika
Yerel

Nkü'de"Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı"

Nkü\'de"Tekirdağ\'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı"

Namık Kemal Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı "Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı" Tekirdağ'da yapıldı.

08.10.2013 15:30

Namık Kemal Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı " Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı" Tekirdağ'da yapıldı.

Ramada Otel'de gerçekleşen Çalıştaya Namık Kemal Üniversitesi, Milli Eğitim, İş-Kur, KOSGEB, Ticaret ve Sanayi Odası, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden çok sayıda üst düzey yönetici, öğretmenler, öğretim üyeleri ve eğitmenler katıldı.

Tekirdağ'da yaşam boyu öğrenme konusunda farkındalığın geliştirilmesini sağlamak amacıyla Namık Kemal Üniversitesi'nin ortağı olduğu ve Avrupa Birliği ENPI Karadeniz Havzası Sınır ötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülmekte olan "Karadeniz Havzasında Hayat Boyu Öğrenme İçin Verimli Eğitim Yönetimi Ağı - MANAGE.EDU" projesi kapsamında düzenlenen çalıştayda, Tekirdağ ilinde yaşam boyu öğrenmenin yeri, eğitim kurumları açısından önemi ve yaşam boyu öğrenmedeki çağdaş yaklaşımlar ana temalar olarak incelendi.

Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Hacıfazlıoğlu'nun yönettiği çalıştayın sabah oturumunda, yaşam boyu öğrenmenin hayattaki yeri tartışılarak mentörlük ve liderlik uygulamalarının yaşam boyu öğrenme faaliyetlerindeki yeri değerlendirildi.

Tekirdağ'da yaşam boyu öğrenmenin kalitesinin artırılması için MANAGE.EDU projesinin bir fırsat oluşturmasını hedeflediklerini belirten proje ekibi,; düzenlenen çalıştayın 6 farklı ülkede, benzer konularla gerçekleştirilen çalıştaylar dizisinin bir parçası olduğunu belirttiler..

Çalıştaya, NKÜ Rektör Danışmanı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Konukcu, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Abdülkadir Işık, Proje asistanları Okutman Duygu Doğan, Öğretim Görevlisi Bahadır Altürk, Eğitim uzmanı Kübra Üner katılırken; Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Boran, Tekirdağ Halk Eğitim Müdürü Suat Aydın başta olmak üzere il ve ilçe Halk Eğitim Merkezi yöneticileri de katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nkü'de'Tekirdağ'da Hayat Boyu Öğrenme ve Verimli Eğitim Yönetimi Uygulamaları Çalıştayı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement