İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çocuklar için eğlence kaynağı haline geldi. Çocuklar yapılan gösteriler ve oynanan oyunlarla eğlenceli anlar yaşarken, aileleri de sevinçlerine ortak oluyor.
İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı Meydanı'nda kurulan eğlence alanı iftardan sonra vatandaşların hayatlarına renk katıyor. Alanı tıklım tıklım dolduran çocuklara anne ve babaları da eşlik ediyor. Hacivat ve Karagöz oyunlarının yanı sıra animasyon gösterileriyle coşan çocuklar aralarında yaptıkları yarışmalarla eğlencenin doruğuna çıkıyor.
Çocuklarını eğlence alanına getiren aileler ise zaman zaman yapılan yarışmalara dahil olarak renkli görüntülere eşlik ediyor. Aileler, memnuniyetlerini, "Bu etkinlik sayesinde hem çocuklarımız hem de bizler eğlenceli dakikalar geçiriyoruz. Normalde sabah erken saatlerde işe gitmemize rağmen çocuklarımızı buralara getirerek eğlenmesini sağlıyoruz. Çok güzel bir etkinlik. Eski Ramazanları böylelikle yad ediyoruz"
şeklinde dile getirdi. - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Nostaljik Ramazan Eğlenceleri Geri Dönüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.