Nto'dan Vali Yerlikaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Nto'dan Vali Yerlikaya'ya Ziyaret

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Gaziantep Valiliğine atanan Yerlikaya'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

20.03.2015 15:20

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Gaziantep Valiliğine atanan Yerlikaya'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Özyurt, odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Nizip Ticaret Odası olarak memleketin ve şehrin faydasına olan çalışmalarda ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonrada bu gayretlerini sürdürmeye hazır olduklarını belirtti.

Özyurt, "İnşallah yeni dönemde yeni projelere hep beraber el atarak Gaziantep ve tüm ilçeleri için farklı çalışmalar içerisinde oluruz. Ben sayın valimize bizleri kabul ederek dinlediği için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yerlikaya ise Nizip ilçesinin Gaziantep'in en önemli ticaret ve tarım merkezi konumundaki bir ilçesi olduğunu belirterek, Nizip sanayisini daha ileri götürmek için Organize Sanayi Bölgesini, 'ben diye değil biz diye" bir anlayışla yöneteceklerini ve Nizip'in kendi evlatlarını sanayici olmaya teşvik etmeye çaba göstereceklerini kaydetti.

Ziyarete NTO Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Polat, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nto'dan Vali Yerlikaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement