Nur Radyo Ekibi Ak Parti İl Başkanı Akar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Nur Radyo Ekibi Ak Parti İl Başkanı Akar'ı Ziyaret Etti

Nur Radyo Ekibi Ak Parti İl Başkanı Akar\'ı Ziyaret Etti

Bugün yapılan devir teslim töreni ile Ak Parti İl Başkanı olan Av. Muhammed Dara Akar'ı ziyaretçilerini ağırladı.

27.01.2015 21:35

Nur Radyo Yerel Gündem Programı ekibi, Ak Parti İl Başkanlığına seçilen ve bugün yapılan devir teslim töreni ile görevi Aydın Altaç'tan devralan Av.Muhammed Dara Akar'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yerel Gündem Programı daimi konuğu Eyüphan Kaya, "Ak Parti sizi seçmekle hedefi 12 vurmuştur. Karar mekanizmasında yer alan ilgilileri tebrik ediyorum. Başarınızın devamını dilerim. Sizin gibi nitelikli insanlar bir göreve atandığı zaman bizim gibi kimselere düşen kendilerine katkıda bulunmaktır. Size katkı vermeye çalışacağız, yararlı çalışmalarınızın haber ve yorumu için yanınızdayız. Tekrar sizi tebrik ediyoruz" dedi. Nur Radyo Yöneticisi Rıfat Toprak ise, "Başkanlığa getirilmeniz hem AK parti adına hem Diyarbakır adına olumlu bir karar. Zor bir görev üstlenmişsiniz. Allah kolaylıklar versin" dedi.

Ekip Başkan Akar'ı Radyo'ya da davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhammed Akar da, "İl Başkanlığımızın kapısı, dostlarımıza, üye ve gönüldaşlarımıza Diyarbakırlı hemşerilerimize daima açık olacak" diyerek kapısını herkese açık olduğunu ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Nur Radyo Ekibi Ak Parti İl Başkanı Akar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement