Ödemiş Belediyespor Hedefe Kilitlendi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor Hedefe Kilitlendi

Ödemiş Belediyespor Hedefe Kilitlendi

Ödemiş Belediyespor, çarşamba günkü ilk play-off maçı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı.

25.03.2013 07:20  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) dönmenin hesaplarını yapan Ödemiş Belediyespor, çarşamba günkü ilk play-off maçı için hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Play-off maratonunda 5 maç oynayacak olan kırmızı-lacivertliler, ilk iki sırada yer alarak doğrudan BAL'a yükselmek istiyor.

Çarşamba günü ilk play-off karşılaşmasında Konak Belediyespor ile karşılaşacak olan kırmızı-lacivertliler dün de idmanlara ara vermedi. YGS'ye giren futbolcular dışında eksiksiz çalışan ekipte, Konak maçı öncesi sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Yusuf Tırpancı Stadı'nda 15.00'de başlayacak maçı kazanarak play-off'lara iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen kırmızı-lacivertliler Konak'ın ardından 3 Nisan'da Yeni Bornova, 10 Nisan'da Narlıdere, 17 Nisan'da Foça ve 26 Nisan'da da Çandarlı ile karşılaşacak.

Süper Amatör Lig B grubunda ikinci yarıda yakaladıkları seriyi play-off'larda da sürdürmek istediklerini ifade eden Ödemiş Belediyespor teknik direktörü Zafer Dinçer, "Takımımız ikinci yarıda kenetlenerek 10'da 10 yaptı. Devre arasında gelen arkadaşlarımızın da takıma tam anlamıyla katılmasıyla güzel bir ekip olduk. Yakaladığımız seriyi play-off grubunda da sürdürmek istiyoruz. Kaderimizi kimsenin eline bırakmadan, tüm maçlarımızı kazanıp BAL'a dönmeliyiz. Bunu yapabilecek gücümüz var.

Yönetimiyle, futbolcusuyla, antrenörüyle, taraftarlarıyla tek yumruk olduğumuz zaman BAL'dan 3. Lig'e de yükseliriz. Her şey inanmakla başlıyor. Biz bu grupta başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ödemiş halkı da inansın. Önce play-off'larda, ardından da BAL'da bu inançla hak ettiğimiz, gerçek yerimiz olan profesyonel liglere dönelim" dedi.

Taraftarlara play-off'larda büyük görevlerin düştüğünü kaydeden Dinçer, "Taraftarımız bizim itici gücümüz. Futbolcularımız taraftarımızın desteğiyle oynamayı seviyor. Taraftarımızın desteğiyle rakipleri en iyi şekilde baskı altına alıyoruz. Play-off maçları final niteliğinde olduğundan taraftar desteğinin önemi ve payı da çok büyük. Hafta içi olmasına karşın taraftarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Tüm galibiyetleri, tüm sevinçleri taraftarımızla paylaşmak istiyoruz" dedi.

TARAFTAR İZMİR'E AKACAK

Öte yandan Ödemiş Belediyesporlu taraftarlar da maç için hazırlıklarını tamamladılar. Davullarla, pankartlarla İzmir'e akmaya hazırlanan taraftarlar maç için otobüs organizasyonu yapacaklar.

Çarşamba günü Ödemiş Belediyesporlu taraftarlar için 12.00'de Hükümet Meydanı'ndan ücretsiz araçlar kalkacak. Bu sezon birçok deplasmanda takımla birlikte olan Ödemişli taraftarlar bir kez daha kırmızı-lacivertlileri yalnız bırakmayacak.

Çarşamba günü şartları uygun olan tüm Ödemişlileri maça beklediklerini belirten taraftar liderlerinden Fahrettin Toker, "Maç hafta içi de olsa biz yine de takımımızın yanında olacağız. Play-off maçları gerçek mücadelenin yaşanacağı yer olacak. Bu nedenle Ödemişliler olarak şimdi takımımızın çevresinde kenetlenmeli ve sonuna kadar destek çıkmalıyız. BAL'a yükselerek başlayacağımız yolculuğumuz 20 yıldır hasretini çektiğimiz 3. Lig'e yükselerek noktalanmalı. Bunun için biz de taraftarlar olarak centilmenlik çerçevesinde takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor Hedefe Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement