Ödemiş Emniyeti ve 1903 Karakartallar Derneği'nden Ortak Program - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Emniyeti ve 1903 Karakartallar Derneği'nden Ortak Program

Ödemiş Emniyeti ve 1903 Karakartallar Derneği\'nden Ortak Program

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 1903 Karakartallar Derneği ortaklaşa bir etkinlik düzenledi.

07.12.2015 14:58

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 1903 Karakartallar Derneği ortaklaşa bir etkinlik düzenledi.

Ödemiş İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılan ve Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ile 1903 Karakartallar Derneği'nin iş birliğiyle düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü. Programda açılış konuşmasını ise İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya yaptı. Yapılan etkinliklerin hedefine ulaştığı düşüncesinde olduğunu ifade eden Çankaya, "Ülkemizde engelli vatandaşlarımızın her türlü insanı ihtiyaçlarını karşılamak sosyal devlet ilkesinin gereği olsa da günümüzde iletişim faktörünün de olumlu etkisi ile bireyler, dernekler, stk'lar örgütlenerek bu ilkeleri en güzel şekilde yerine getirmektedir. Burada 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliklerini geleneksel hale getiren ve bu yıl bizlere, Ödemişlilere destek vermek amacıyla etkinliklerini ilçemizde düzenleme kararı alan 1903 Karakartallar Dernek Başkanı Cengiz Sarıkaya ve üyelerine teşekkür ederim. Mutlu ve güvenli birey aile ve toplum parolası ile yola çıktığımı etkinliğimizin temel unsuru insandır. Modern dünyada ve ülkemizde her insan birer engelli adayıdır. Engellilik sadece doğuştan olmayıp trafik kazaları, yanlış teşhis ve tedavi, eko sistemin zarar görmesi gibi nedenlerle meydana gelmektedir. Bugün etkinliklerimizin hedeflere ulaştığı düşüncesindeyim" dedi.

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya şu açıklamalarda bulundu:

"2002 yılında derneğimizi kurduk ve o günden bu yana çok güzel etkinlikler düzenledik. Eğitim olmazsa olmazlarımız arasındaydı. Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda eğitim kurumlarımıza destekler sağlamaya çalıştık. İkinci konumuz ise terör olarak saptanmıştı. Teröre karşı yürüyüşler yaptık. Şehitlerimizin kabirlerini ziyaretlerde bulunduk. Hakkari Dağ Komando Tugayına ziyaret ettik. O tugayımıza ilk kez giden ziyaret eden sivil toplum örgütü olduk. Temiz ve ahlaklı bir topluma katkı sağlamak için çalışıyoruz. Türkiye'nin neresinde olursa olsun siyah dendiğinde bizler beyaz demeye hazırız. Bu dönemde de İstanbul'dan, Ödemiş'e geldik. Ödemişlilere, protokolümüze çok teşekkür ediyorum"

Programda çekilişlerde yapıldı. Çekiliş sonucunda bazı katılımcılar, Beşiktaş futbol topunun ve imzalı bazı futbolcuların imzasını taşıyan Beşiktaş formasının sahibi oldu. Etkinlikte bir vatandaşta, maddi değeri yüksek olan gümüş kartalın sahibi oldu. Ayrıca 47 vatandaşa da tekerlekli sandalyeler dağıtıldı. Program kapsamında daha sonra ise konunun uzmanları tarafından uyuşturucu bağımlığıyla ilgi bir seminer verildi. Uyuşturucu bağımlılığını anlatan tiyatro gösterisi de ilgiyle izlendi.

Etkinliğe, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Binbaşı Hasan Yüzüak, Belediye Başkanı Mahmut Badem, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Akbaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muharrem Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, okul müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Emniyeti ve 1903 Karakartallar Derneği'nden Ortak Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement