Ödemiş'te 'Çoban Salatası' Günleri - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te 'Çoban Salatası' Günleri

Ödemiş\'te \'Çoban Salatası\' Günleri

Ödemiş Sanayi Sitesi esnafları ile birlikte kaynaşma ve sosyalleşme adına her hafta bir sokak esnafı ile bir araya gelmeye başladıklarını belirten Madeni İşleri Odası başkanı Erol Nokta, ekonomik şartların giderek zorlaştığı günümüzde...

05.10.2012 12:29

Ödemiş Sanayi Sitesi esnafları ile birlikte kaynaşma ve sosyalleşme adına her hafta bir sokak esnafı ile bir araya gelmeye başladıklarını belirten Madeni İşleri Odası başkanı Erol Nokta, ekonomik şartların giderek zorlaştığı günümüzde dayanışmanın önemine dikkat çekmek için 'Çoban Salata' günleri yaptıklarını söyledi.

Nokta, "Sanayi sitemizde esnaf arkadaşlarımızın son yıllarda yaşanan ekonomik ağır şartların getirdiği moral bozukluğunu birlikte paylaşım ve sosyalleşme adına, esnaflarımızla kaynaşma ve dertleşme adına başlattığımız çoban salata günleri esnaflarımızca da çok beğenildi. Amaç yemek değil, amaç bir araya gelmek. Yemek de bir vesile olmakta. Bu nedenle bu hafta 8. Sokak esnaflarımız, kalfa ve çıraklarımızla birlikte öğle yemeği olarak birlikte hazırladığımız çoban salatayı hep birlikte afiyetle yedik" dedi.

Salata gününe katılan esnaflar da başkanın bu jestini çok beğendiklerini, bu tür etkinliklerin esnafları bir araya getirdiğini dile getirip Nokta'ya teşekkür etti.

(HD)

05.10.2012 12: 03: 40

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te 'Çoban Salatası' Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement