ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü'ne Kıdeyş Atandı - Son Dakika
Yerel

ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü'ne Kıdeyş Atandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr.Ferit Bingel'in yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan enstitü müdürlüğü görevine aynı kurumda görevli Prof.

09.04.2012 16:40

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ferit Bingel'in yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan enstitü müdürlüğü görevine aynı kurumda görevli Prof. Dr Ahmet Erkan Kıdeyş'in atandığı bildirildi.

Öncelikli amacının enstitünün kazandığı deniz bilimleri konusundaki ivmeyi sürdürmesi olacağını belirten Kıdeyş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "ODTÜ 2011 yılında dünyadaki en iyi 100 üniversite arasında yer alan tek Türk üniversitesidir. Bunda Erdemli'de bulunan Deniz Bilimleri Enstitüsü kampüsünün de şüphesiz önemli bir katkısı olmuştur" dedi.

Kıdeyş, deniz bilimleri konusunda dünyaca tanınmış bir konumu olan ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsünün, Mersin bölgesinde deniz çevresinin korunmasına yönelik çalışmalara daha da fazla yoğunlaşacağını ifade etti.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ODTÜ Erdemli Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü'ne Kıdeyş Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement