Odunpazarı'nda Sağlıksız Gıda Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Odunpazarı'nda Sağlıksız Gıda Operasyonu

Odunpazarı\'nda Sağlıksız Gıda Operasyonu
10.06.2015 14:22

Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin, halk sağlığını tehdit eden sağlıksız gıda tüketiminin önüne geçmek için yaptığı çalışmalarda, açıkta ve sağlıksız koşullarda satılan süt ve süt ürünlerine el koyarak ilgilileri hakkında yasal işlem başlattı.

Odunpazarı Belediyesi ekiplerinin, halk sağlığını tehdit eden sağlıksız gıda tüketiminin önüne geçmek için yaptığı çalışmalarda, açıkta ve sağlıksız koşullarda satılan süt ve süt ürünlerine el koyarak ilgilileri hakkında yasal işlem başlattı.

Vatandaşları sağlıklı ve hijyenik koşullarda satılan gıda maddelerini tüketmeye yönlendiren Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi' nde açıkta satılan gıda maddelerini vatandaşların sofralarına girmeden ele geçirdi. Vatandaş tarafından gelen ihbar üzerine yapılan denetimde ele geçirilen gıda maddeleri imha edildi.

YASAL İŞLEM YAPILDI

Vatandaşlar tarafından tüketildikten sonra oluşturacağı olumsuz sağlık sorunları ile onlarca kişiye zarar verecek olan açıkta ve sağlıksız koşullarda satılan süt ve süt ürünlerine el koyan ekipler, satış yapan kişiler hakkında da yasal işlem gerçekleştirdi.

DENETİMLERE DEVAM

Hijyenik olmayan kaplarda ve açıkta satılan gıda maddelerinin vatandaşlar için büyük tehdit oluşturduğunu belirten yetkililer, bu şekilde halka sunulan gıda maddelerinin satışına kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade etti. Denetimlerin devam edeceğini vurgulayan yetkililer, vatandaşları bu tür gıdaları almamaları gerektiği konusunda uyardı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Sağlıksız Gıda Operasyonu - Son Dakika


Advertisement