Düzce Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen Maden Faciası sonrasında öğrenciler okulun bahçesinde bedenleri ile birlikte SOMA yazarak sizlerleyiz mesajı verdi.
5 dakika boyunca okulun bahçesinde kalan öğrenciler, Soma'da ölenleri andı. Ders arasında yaptıkları bu organizasyona eğitim camiası da destek verdi. Büyük harflerle yazılan soma yazısı somada hayatını kaybedenler de anılmış olarak sizlerleyiz mesajı verildi.
Öğrenciler kara tahtaya da "O kadar derin kazdılar ki cennete düştüler", "Yüreğimiz kömür karası", Sessiz olun madenciler ağlıyor" yazdılar. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Öğrenciler Bedenleri ile Soma Yazdı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?