Öğrenciler Doğal Afetler Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Doğal Afetler Konusunda Bilgilendirildi

Kırklareli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerini, doğal afetler ve deprem konularında bilgilendirdi.

04.01.2012 13:00

Kırklareli Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerini, doğal afetler ve deprem konularında bilgilendirdi.

İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Ertuğrul Atasoy, yaptığı konuşmada, her bireyin beyninde afet bilgisi olması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin birinci derecede deprem bölgesi olduğunu belirten Atasoy,

"Kırklareli olarak depremden uzak bir kuşaktayız ancak, çocuklarımız geleceklerinde iş veya öğrencilik hayatlarında başka illerde olacakları için afet bilgilerini beyinlerine yerleştirmek istiyoruz" dedi.

Deprem gerçeğinin bilinmesi gerektiğini ifade eden Atasoy, Kırklareli genelinde 21 ilköğretim okulu ve üniversite ile sanayi kuruluşlarına ulaşarak bilgiler vereceklerini kaydetti.

Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde görevli sosyal çalışma uzmanı Handan Kocak, endüstri mühendisi Volkan Batmaz, arama kurtarma teknisyenleri İsa Yemez, Mehmet Tanrıverdi ve İlker Dengiz öğrencilere doğal afetler konusunda bilgi verdi.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Doğal Afetler Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement