Öğrencilere Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitim Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitim Sertifikaları Verildi

Öğrencilere Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitim Sertifikaları Verildi

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde "Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitimi” alan öğrenciler sertifikalarını aldılar.

16.12.2013 14:54

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde "Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitimi" alan öğrenciler sertifikalarını aldılar.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle Gençlik Merkezi projesi çerçevesinde Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitimi alan ve bu eğitimde başarılı olan öğrencilere belgelerini İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Çapar, Eğitimci Yazar Onur Yaşilçavdar ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Erdem Çetin tarafından dağıtıldı.

2013 Yılı Gençlik Projeleri Programı Kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Pazarlar Kaymakamlığı tarafından yürütülen Pazarlar Gençlik Merkezi Projesi kapsamında; Onur Yeşilçavdar Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri şirketi tarafından yaklaşık 150 lise öğrencisine 40 saat verilen "Diksiyon ve Hızlı Okuma" eğitimlerine katılarak başarılı olan öğrencilere belgeleri ve hediyeleri Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Toplantı Salonunda sertifika töreni düzenlenerek verildi..

"Diksiyon ve Hızlı Okuma" eğitiminin öğrencilerin gireceği sınavlardaki başarısını arttıracağını belirten İlçe Kaymakamı İshak Çınar, "Yaklaşık 10 gündür ilçemizde gerek velilere gerekse öğrencilere çeşitli alanlarda yararlı seminerler veren eğitimci-yazar Onur Yeşilçavdar'a teşekkür ederim. Oldukça yararlı bir çalışma oldu. Özellikle Onur beyin performansı ve teknikleri seminerleri oldukça cazip hale getirdi. Seminerler süresince gerek öğrencilerin gerekse velilerin dikkatleri en üst seviyede kaldı. Bu durum konuşmacının konusuna ne kadar hakim olduğunun bir göstergesidir. Kendisine tekrar teşekkür eder bu yararlı çalışmalarının devamını dilerim. Bu projenin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Erdem Çetin'e ve Proje koordinatörü Yüksel Akşen'e de ayrıca teşekkür ederim" dedi. Kaymakam Çınar, Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitiminin öğrencilerimizin Kişisel gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

Tören sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi tarafından Eğitimci-Yazar Onur Yeşilçavdar'a yararlı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.(Özel Haber) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere Diksiyon ve Hızlı Okuma Eğitim Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement