Nazilli'de Öğretmenler Korosuna Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Öğretmenler Korosuna Büyük İlgi

Nazilli\'de Öğretmenler Korosuna Büyük İlgi

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Korosunun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği konser büyük ilgi gördü.

26.11.2013 23:04  Güncelleme: 23:06

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenler Korosu'nun 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla verdiği konser büyük ilgi gördü.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda verilen konserde sahne alan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini seslendirdi.

Nafiz Gürsan'ın sunuculuğunda iki bölüm halinde geçen konserin ilk bölümünde Orhan Yeşiltepe'nin yönetiminde Türk Halk Müziğinden 12 seçme eser dinlendi. Solist Güzin Uysal 'Ayletme Beni', Nihat Kösemek 'Evlerinin Önü Bulgur Gazanı', Adem Akkaya 'Ormancı', Ahmet Uludoğan 'Denizde Kararti Var' ve Sevil Cömertler ise 'Yayık Kaldım Kolum Şişti' isimli eserleri seslendirirken, koro olarak da 'Kiremitte Buz Musun', 'Ak Koyunum Yüz Olsa', 'Pencerenin Altında', 'Fesimin Kozasına', 'Kaleden İniş mi Olur', 'Çığrık Benim Tel Benim' ve 'Kağızmana Ismarladım' eserleri seslendirildi. Konserin ikinci bölümde de Mustafa Dinçkol yönetiminde Türk Sanat Müziğinden 12 seçme eser yer aldı. Solist İbrahim Özdemir 'Sevemez Kimse Seni', Mustafa Anbarlı-Hülya Sarıkaya 'Dert Ortağım Benim', Mehmet Erdoğan 'Sevmekten Kim Usanır', Mehmet Genç 'Büyüleyen Gözlerinle', Pelin Güngör 'Herşey Bitmiştir Artık', Efra Mutan 'Seni Andım Bu Gece', Güzin Uysal 'Bulamazsın Benim Gibi', Adem Akkaya 'Bir Teselli Ver' ve Serpil Al 'Benim Gözüm Sende' isimli eserleri seslendirirken, koro olarak da 'Bu Aşkın Sonunda', 'Bu Gece Düğün Dernek' ve 'Aşkınla Yana Yana' isimli eserler seslendirildi.

KONSER BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Öğretmenler korosunu Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez, MHP Nazilli İlçe Başkanı K. Engin Özcan, CHP Nazilli Belediye Başkan Aday-adayı Ferda Çağlar Erkut, daire ve kurum amirleri, okul müdürleri ile yüzlerce vatandaş izledi. Konserin bitiminde Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan tarafından koro üyeleri ve saz sanatçılarına çiçekleri takdim edilirken, büyük beğeni ile izlenen konser alkışlarla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Öğretmenler Korosuna Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement