Oğuzeli Myo Öğrencilerinden Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Oğuzeli Myo Öğrencilerinden Teknik Gezi

Oğuzeli Myo Öğrencilerinden Teknik Gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrencileri Sanat Halı ve Kartal Halı’ya teknik gezi düzenledi.

01.04.2016 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Programı öğrencileri Sanat Halı ve Kartal Halı'ya teknik gezi düzenledi.

Öğretim Görevlilerinden Derya Çevik Taşdemir ve Yaşar Ede eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide, firmaların iş güvenliği uygulamaları Kartal Halı'dan İş Güvenliği Uzmanı (İSG) Uzmanı Serkan Özkalender tarafından paylaşıldı. Firma gezisinde saha uygulamalarının yanı sıra iş yerlerinde İSG uzmanlarının yetki ve sorumlulukları, dokümantasyon, gürültü, tozla mücadele, yangın, iş kazaları, meslek hastalıkları gibi konuları üzerinde konuşuldu. Özkalender, şirketin genel İSG kuralları ve İSG uygulamalarının gerekliliği ile ilgili bilgi verdikten sonra öğrencilerin sorularını büyük bir titizlikle yanıtladı.

Öğr. Gör. Derya Çevik Taşdemir, iş güvenliği kültürünün benimsenmesi noktasında öğrencilerin donanımlı olarak mezun olabilmeleri için gereken her şeyin yapılması noktasında kurum olarak kararlı olduklarını ve teknik gezilerin sürdürüleceğini ifade etti. Gezi sonunda Öğr. Gör. Taşdemir ve Öğr. Gör. Ede, İş Güvenliği Uzmanı Serkan Özkalender'e vermiş olduğu bilgilerden ve Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerine böyle bir imkan sağladığından dolayı teşekkürlerini sundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oğuzeli Myo Öğrencilerinden Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement