Okula Katkı Amaçlı Çay Partisi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Okula Katkı Amaçlı Çay Partisi Düzenlendi

Okula Katkı Amaçlı Çay Partisi Düzenlendi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa İlköğretim Okulu'nun eksikliklerinin gidermek amacıyla Okul Aile Birliği yönetimince çay partisi düzenlendi.

16.04.2012 21:09

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Fevzipaşa İlköğretim Okulu'nun eksikliklerinin gidermek amacıyla Okul Aile Birliği yönetimince çay partisi düzenlendi.

ÇAY PARTİSİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Okul-Aile Birliği tarafından Lemar Düğün Salonu'nda 'çay partisi' düzenlendi. Bugün saat 13.30-17.00 arasında düzenlenen çay partisine Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Musa Dinç, okul öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Özden Akbaba ile Okul Aile Birliği yönetimi, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen eğlence programında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Musa Dinç, ekim ayında Fevzipaşa İlköğretim Okuluna atandığını belirterek, "Daha önce Raif Dinçkök İlköğretim Okulu ile Cumhuriyet İlköğretim Okulunda müdürlük yaptım. Geldiğimde okulda ki manzara hiç hoş değildi. Bir tane binamız atıl durumda ve yıkılmak için bekliyor" dedi.

"İHTİYAÇLARIMIZ VAR"

İmkanların da uygun olmadığını kaydeden Okul Müdürü Dinç, "Koridorlarımızın, öğretmenler WC'lerinin

ve daha bir çok eksikliğin elden geçirilmesi gerekiyor. Onun için biraz kaynak sağlayalım dedik ve bu program düzenlendi. Umduğumdan çok katkıda bulunduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu bana biraz daha cesaret verdi. Arkamda velilerim var, bana yardımcı olacaklar diye düşünerek belli bir mesafe aldık. Bundan sonra az işimiz var ama epey bir çalışmamız gerekiyor. İkinci kadememiz başka bir okulda eğitim öğretim görüyordu. Yakın bir yere anaokulu yapılacak ve anaokulumuzu oraya taşıyacağız. Okulumuz yapıldıktan sonra anaokulumuzu bünyemize alacağız. Anaokulunun bulunduğu yeri de ikinci kademe dersliği olarak kullanmaya karar verdik. Bu konuda da çalışmalarımızı yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

EĞLENCENİN GELİRİ OKUL İÇİN HARCANACAK

Fevzipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Musa Dinç konuşmasını tamamlamasının ardından okula katkıları olan ve sınıf anneleri olarak belirlenen öğrenci velilerine Okul Aile Birliği Başkanı Özden Akbaba tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Düzenlenen eğlence programında gönüllerince eğlenen davetliler yapılan çekilişlerle birbirinden güzel hediyeler alırken, çekilişten elde edilen gelir okul ihtiyaçları için harcanacak.

(...)

16.04.2012 20: 49: 09

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okula Katkı Amaçlı Çay Partisi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement