Sinop Kızılay Şube yönetimi ve kadın kolları üyeleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen karne törenine katıldı.
Karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Kızılay Şube Başkan Vekili Yakup Üçüncüoğlu, tüm öğrenci ve öğretmenlere yarı yıl tatillerini iyi geçirmeleri dileklerinde bulundu.
Özellikle öğrencilerin tatil zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerinin altını çizen Üçüncüoğlu, öğrencilerden boş zamanlarında bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini istedi.
Üçüncüoğlu, konuşmasının ardından Sinop Kızılay Şubesi olarak tatilde okumaları için öğrencilere birer kitap hediye etti. - Sinop
Son Dakika › Yerel › Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?