Ölüdeniz'in Kanalizasyonunun İhaleye Çıkarılması İsteniyor - Son Dakika
Yerel

Ölüdeniz'in Kanalizasyonunun İhaleye Çıkarılması İsteniyor

Ölüdeniz\'in Kanalizasyonunun İhaleye Çıkarılması İsteniyor

Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP'li Keramettin Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan Kanalizasyon ve artıma tesisi isteğinde bulunacak.

01.02.2012 10:38

Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP'li Keramettin Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan Kanalizasyon ve artıma tesisi isteğinde bulunacak.

Cuma günü Fethiye'ye gelmesi beklenen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Kayaköy ve Tlos antik kentinde incelemeler yapacak. Ölüdeniz'in CHP'li Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'da Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'dan Ölüdeniz'in Hisarönü ve Ovacık Mahalleleri için kanalizasyon ve arıtma tesisi ihalesinin biran önce yaptırılması için destek isteyeceğini bildirdi.

Ölüdeniz'in kanalizasyon projesini tamamladıklarını ve iller bankasına teslim ettiklerini dile getiren Yılmaz, "İller bankasının ihale yapmasını istiyoruz. Bu konuda Turizm bakanımızdan da isteğimiz ister bizim kanalizasyonumuzu yaptırsın. İsterse de maddi kaynak sağlasın İller bankası yada ölüdeniz belediyesi olarak biz ihalesini yapalım. Hisarönü ve Ovacık Mahallemizin kanalizasyonunun acilen yapılması gerekiyor. Ardından da arıtma tesisimizin inşaatının tamamlanması gerekiyor" dedi.

Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Ölüdeniz Beldesinin bütün yollarının asfalt ile kaplanmasını istediklerini belirterek, "Bunlar beldemizin olmazsa olmazları arasındadır. Yazın Hisarönü ve Ovacık beldemizdeki her yerde fosseptiklerle ve paket arıtma tesisleri ile biz bu işe çözüm arıyoruz. Ölüdeniz belediyesinin bütçesi ile 20 yıl daha beklesek yinede yapmamız mümkün değil. Bu nedenle bir an önce bu sorun çevre koruma veya İller Bankası yada turizm bakanlığımız tarafından sağlanacak olan maddi kaynak ile biz yapalım. Bizim tek isteğimiz bu sorunun kısa zamanda çözülmesidir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ölüdeniz'in Kanalizasyonunun İhaleye Çıkarılması İsteniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement