Optimum Modelleri'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Optimum Modelleri'nden Anlamlı Ziyaret

Optimum Modelleri\'nden Anlamlı Ziyaret

MISS & MR MODEL OF TURKEY 2014 Yarışması’nda Optimum Outlet Modelleri seçilen Gamze Özlem Öztürk ve Mert Tuğberk Bora, İzmir Optimum’u ziyaret etti.

07.09.2014 12:58

MISS & MR MODEL OF TURKEY 2014 Yarışması'nda Optimum Outlet Modelleri seçilen Gamze Özlem Öztürk ve Mert Tuğberk Bora, İzmir Optimum'u ziyaret etti. AVM Müdürü Hilmi Noyan tarafından ağırlanan modeller,İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nin yarışmaya katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Alışveriş merkezini gezerekseçkin mağazaların yeni sezon koleksiyonlarını inceleyenGamze Özlem Öztürk ve Mert Tuğberk Bora Optimum ziyaretçilerinin de yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılarak dereceye giren Optimum Modelleri, alışveriş merkezinin mimarisine ve markalarına hayran kaldıklarını belirttiler. Öztürk ve Bora, Optimum Outletmodeli seçilmenin kendilerine gurur verdiğini söyleyerek Avm'nin moda ve alışverişe yönelik çalışmalarında görev almak için sabırsızlandıklarını dile getirdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Optimum Modelleri'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement