Ordu'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ordu'daki Trafik Kazası

27.08.2012 14:20  Güncelleme: 14:39

Trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu'da görevli polis memuru Atakan ile kızı Nisa Ayvaz Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde toprağa verildi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne görevli polis memuru Atakan ile kızı Nisa Ayvaz Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde toprağa verildi.

Polis Memuru Atakan Ayvaz (36) ve kızı Nisa Ayvaz'ın (6) cenazeleri 19 Mayıs ilçesinin Beylik köyündeki dede evinden alınarak Beylik Köyü Merkez Cami'ne getirildi. Burada kılınan öğle namazının ardından baba ve kızı Beylik Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, mesai arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Olay-

Dün Samsun'dan Ordu yönüne giden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne görevli polis memuru Atakan Ayvaz yönetimindeki 58 FE 158 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesi'nde karşı yönden gelen Ercan Çelik'in (37) kullandığı 34 ZM 9163 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Polis Memuru Atakan Ayvaz, kızı Nisa Ayvaz ve diğer araç sürücüsü Ercan Çelik hayatını kaybetmişti.

Kazada aynı zamanda Ayvaz'ın eşi Kevser ile oğlu Serkan Ayvaz ve diğer araçta bulunan Anıl (20), Tolga Çelik (18) ve Hulusi Akkaya (38) yaralanmıştı.

Muhabir: Ercan Dilaver

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - ORDU

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'daki Trafik Kazası - Son Dakika


Advertisement