Ordulular Hamsi Şöleni'nde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ordulular Hamsi Şöleni'nde Buluştu

Ordulular Hamsi Şöleni\'nde Buluştu

Ordulular, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde ilk kez düzenlenen ’Hamsi Şöleni’ etkinliğinde buluştu.

31.12.2014 09:40

Ordulular, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde ilk kez düzenlenen 'Hamsi Şöleni' etkinliğinde buluştu.

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Hamsi Şöleni etkinliği, dernek üyelerinden ve Çerkezköylüler'den büyük ilgi gördü. Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Hamsi Şöleni programı Dernek Binası'nda başladı. Hamsi'nin birçok çeşidinin davetlilerin beğenisine sunulduğu programda Ordu'nun yerel sanatçılarından Yener Kaya, birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Programın açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rahmi Uzun, "Biz bu derneği yalnızca Ordulu hemşehrilerimiz için kurmadık. Tüm Çerkezköylüler kaynaşsın diye kurduk. Çünkü biz Türkiyeliyiz. Amaç, Türk olmak değil, Türkiyeli olabilmektir" dedi.

Derneği ilk kurdukları zamanlarda yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken Dernek Başkanı Rahmi Uzun, "Derneğimize 3 ay ömür biçtiler. Bizim için tabela derneği dediler. Ne mutlu ki iyisiyle kötüsüyle iki koca yılı geride bıraktık. Bizden daha iyi çalışacağını düşünen hemşehrilerimizi de derneğimize üye olmaya ve görev almaya bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

"DERNEKÇİLİK YÜREK İSTER"

Programa katılan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ise, Karadenizlilerin çalışkan ve samimi olduklarını çok iyi bildiğini dile getirerek, "Karadenizli hemşehrilerimizin Çerkezköy'e büyük katkıları oldu. Bu anlamda derneğimize çok teşekkür ederim. Dernekçilik siyasetten çok daha zor bir iştir. Çünkü dernekçilik gönüllülük esasına dayanır. Yürek işidir. Bu özellikler Ordulularda mevcuttur. Bu kapsamda bizim de üzerimize düşen bir görev olursa yapmaya hazırız" dedi.

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hamsi Şöleni programına CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, CHP'li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Enver Bayram ve Ali Dede, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve İbrahim Aktürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordulular Hamsi Şöleni'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement