Ören'de "Okullar Hayat Olsun" Projesi Haya Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Ören'de "Okullar Hayat Olsun" Projesi Haya Geçirildi

Ören\'de "Okullar Hayat Olsun" Projesi Haya Geçirildi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı "Okullar Hayat Olsun" projesiyle Ören'de ilköğretim okulu bahçesi yeşille tanıştı.

10.04.2012 16:37

Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırladığı "Okullar Hayat Olsun" projesiyle Ören'de ilköğretim okulu bahçesi yeşille tanıştı.

Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında, Ören Belediye Başkanlığı ve Ören İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin katkılarıyla, Ören İlköğretim Okulunun bahçesi ağaçlandırıldı.

30 adet dut ve çam ağacının dikimi, öğrenciler ve öğretmenlerin katıldığı bir çalışmayla yapıldı. Ağaç dikiminin bitiminde bir konuşma yapan, Okul Müdürü Mustafa Durgut: "Okul bahçesinin güzelleşmesi adına öğrenciler, çevreyi koruma, yeşile sahip çıkma ve sorumluluk bilincini geliştirmiş oldu. Bu projeye destek veren, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, Okul Aile Birliği, öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Ağaç dikiminde öğrencilere yardım eden Beden Eğitimi Öğretmeni Cenk Atasoy da yaptığı açıklamada; "Bu çalışmaları sizin geleceğiniz için yapıyoruz. Asıl görevimiz bundan sonra başlıyor. Bu fidanları hem korumamız hem de sahip çıkmamız gerekiyor." şeklinde öğrencilere öğüt verdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ören'de 'Okullar Hayat Olsun' Projesi Haya Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement