Örenli Bayanlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Örenli Bayanlar Doyasıya Eğlendi

Örenli Bayanlar Doyasıya Eğlendi

Ören Belediye Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle müzikli eğlence programı düzenledi.

05.03.2012 19:30

Ören Belediye Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle müzikli eğlence programı düzenledi. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, "Yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.

Ören Belediye Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Ören'de erken kutlandı. Belediye Başkanı tarafından Belediye Hizmet Binası'nda müzik eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

Yaklaşık 250 bayanın katıldığı etkinlikte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kazım Turan; "Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi ve bayanlara iyi eğlenceler dileyerek birer karanfil dağıttı.

Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'ın eşi Avukat Ayşen Turan da etkinlikte bayanları yalnız bırakmadı. Öğlen başlayıp akşam saatlerine kadar devam eden eğlencede çay, meyve suyu ve pasta ikram edildi. Örenli bayanlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Örenli Bayanlar Doyasıya Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement