Orman Genel Müdürlüğü'nün Fidan Dağıtım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Orman Genel Müdürlüğü'nün Fidan Dağıtım Kampanyası

Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan fidan dağıtım kampanyası kapsamında Kocaeli'de 3 bin fidan ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

12.01.2012 16:40

Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan fidan dağıtım kampanyası kapsamında Kocaeli'de 3 bin fidan ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

İzmit Orman İşletme Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Anıtpark'ta düzenlenen fidan dağıtımı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Orman Genel Müdürlüğü'nce "Yeni yıla ağaç keserek değil, yeni fidan dikerek girelim" sloganıyla fidan dağıtım kampanyası başlatıldığını hatırlattı.

Bu kapsamda Kocaeli'de de 3 bin fidanın ücretsiz dağıtılacağını söyleyen Sönmezoğlu, dağıtılacak fidanlarla halka orman ve ağaç sevgisinin aşılanmasını hedeflediklerini belirterek, "Ormanlarımız insan hayatında çok önemli bir yere sahip. Biz de buna katkı sağlamak için, 3 bin fidanın toprakla buluşturulması için bunları vatandaşlara dağıtacağız" dedi.

Sönmezoğlu, fidan dağıtımının gün boyu devam edeceğini, isteyenlerin İzmit Orman İşletme Müdürlüğüne gelerek ücretsiz fidan alabileceğini sözlerine ekledi.

Açıklamanın ardından Sönmezoğlu ve görevliler vatandaşlara fidan dağıttı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman Genel Müdürlüğü'nün Fidan Dağıtım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement