Ortakent-yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Destekler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ortakent-yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Destekler Sürüyor

Ortakent-yahşi Gençlik ve Spor Kulübü\'ne Destekler Sürüyor

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek gecesine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüz ileride Bodrumspor gibi üst liglerde mücadele edecek” diyerek takıma başarılar diledi.

19.11.2015 11:14

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'ne destek gecesine katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüz ileride Bodrum spor gibi üst liglerde mücadele edecek" diyerek takıma başarılar diledi.

Bodrum'un Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde yer alan Ortakent Golf Clup'ta gerçekleşen geceye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdem Aydın, kulüp yöneticileri ve işadamları katıldı. Başkan Mehmet Kocadon gecede yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu geceye katılan herkese hoş geldiniz diyorum. Bu akşam burada bir yemek düzenlendiğini düşünüyoruz ama esasında bu Bodrum gençliğine ve Bodrum'un geleceğine bir katkı buluşmasıdır. Eğer çocuklarımızı spor aşkıyla büyütemezsek sağlıklı nesiller yetiştiremiyoruz demektir. Her zaman söylediğim gibi ileride savaşlar topla tüfekle değil sağlıkla olacak. Burada bir araya gelen sizler, kendinizi spor aşkıyla yanan, Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü ile Bodrum'un geleceğine katkı sağlayan kişiler olduğunuzu asla unutmayın. Onun için bu akşam yanımızda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

"ORTAKENT YAHŞİ, İLÇE TAKIMLARIYLA OYNAYAN VE BAŞARILI OLAN TEK TAKIMIDIR"

Muğla Amatör Lig'de futbol oynayan takımlara bakıldığında Ortakent-Yahşi'nin ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Başkan Kocadon, "O özellik de; diğer takımlar birer ilçe takımı iken aralarında tek mahalle takımı olan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'dür. Bu özellikten dolayı hem sizlerin hem de Bodrum Belediye Başkanı olarak benim gururumuzdur. Bildiğiniz gibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor, profesyonel bir ligde mücadele ediyor. Bodrum Belediyesi Bodrumspor olarak profesyonel lige çıkana kadar zorlukları, engelleri tek tek aştık. Bu zorlukları aşmak da çok kolay bir şey değil. Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü de çok zor bir süreçten geçiyor ama bizler mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Kocadon konuşmasının devamında spor kulübüne katkı için bir araya geldiklerini söyleyerek, "Gönül isterdi ki bu masaların hepsi dolsun taşsın. Yine gönül isterdi ki böyle bir yemek yapmayalım ama spor ve forma aşkı ile ileride çocuklarının sağlıklı yetişmesini isteyen insanlar bu masaları doldursun. Ancak dönüp baktığımda belli bir grubun spor kulüplerine, sivil toplum örgütlerine ve okullarımıza sahip çıktıklarını görmekteyim. Bu simalar hiç değişmez. Bodrum'un rantından herkes faydalanır, para kazanmaya gelince herkes oradadır ama 'spor kulüplerine, okullara yardım' deyince bu simalardan başka kimseyi göremeyiz. Onun için sizler gerçek birer kahramansınız, bunu asla unutmayın. Perdenin arkasındaki kahramanlar ve başarıyı getirenler sizlersiniz. Perdenin ön yüzünde bulunan ben ve Erdem Başkanım, sizlere çok teşekkür ediyoruz. Takımımız galip de gelebilir mağlup da olabilir; önemli olan mücadele etme ruhunu hiç bir zaman bırakmamaktır. Bütçe kısıtlı da olsa yine önemli olan bu sene ilk defa çıktığımız bir ligde küme düşmeden mücadele etmektir. Aynı şey Bodrumsporumuz için de geçerli. Tek hedefimiz var, o da bu sene küme düşmemek. Bu işler gerçekten zor. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik, içimizdeki spor aşkı bizleri her zaman bir araya toplayacak ve Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüz ileride Bodrumspor gibi üst liglerde mücadele edecek. Hedefimiz hep bu olmalı." dedi.

"KENDİNİZE DEĞER VERİN VE SAĞLIKLI OLUN Kİ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRELİM"

"Spor benim bir yaşam tarzım" diyen Başkan Kocadon, her gün sabah saat yedide kalkarak dağlarda yürüyüş yaptığını söyledi ve "Gençlerimizi spora teşvik etmek için zaman zaman forma giyip sahalara çıkıp futbol, voleybol, basketbol oynuyorum. Su topu turnuvasına bile katıldım. Benim tek bir derdim var; o da sağlıklı nesillerin yetişmesidir. Bunun için de gençlerimizi spora teşvik ederek spor aşkını onlara aşılamalıyız. Sizlerden tek ricam;

lütfen sizler de sağlıklı olun ki sağlıklı nesiller yetiştirelim. Kendinize değer verin. Günde bir saat erken uyanmak ve yarım saat ya da bir saat spor yapmak bile sağlıklı kalabilmenin en güzel yollarından biri." şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'ne yapılacak destekler hakkında fikir alışverişinin yapıldığı yemek sonrası katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortakent-yahşi Gençlik ve Spor Kulübü'ne Destekler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement