Osmancık'ta "Kurumsal İletişim" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Osmancık'ta "Kurumsal İletişim" Konferansı

Osmancık\'ta "Kurumsal İletişim" Konferansı

Çorum'un Osmancık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kurumsal İletişim ve İletişimin Gücü" konulu konferans düzenlendi.

29.02.2012 19:17

Çorum'un Osmancık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Kurumsal İletişim ve İletişimin Gücü" konulu konferans düzenlendi. Konferansa İnsan Kaynakları Uzmanı ve Kişisel Gelişim Eğitmeni Huriye Hülya Tatlılıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Konferans Salonu'nda verilen konferansa Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Laçin Kaymakamı Atıf Çiçekli, Osmancık Garnizon Komutanı Jan. Kıd. Yzb. Levent Öztürk, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Üçok, daire müdürleri, okul müdürleri ve rehber öğretmenler katıldı.

Konferansta antik çağlardan günümüze kadar özel hayatta başarının insan ilişkilerinde ustalaşmaktan geçtiğini söyleyen İnsan Kaynakları Uzmanı ve Kişisel Gelişim Eğitmeni Huriye Hülya Tatlılıoğlu, işinde mutlu olamayanların hiçbir yerde mutlu olamadığını ifade ederek en iyi iletişimin kaynağının iyi bir dinleme olduğunu vurguladı. Tatlılıoğlu konuşan ve dinleyen arasında etkileşim ve ortak bir temel olması gerektiğini belirterek, "Kurum kim olduğunu, ne yaptığını ve nasıl yaptığını iyi bilmelidir. Kurum

kimliği kurumun hedeflerine uygun olmalıdır. Kurumu kalıcı ve başarılı kılmak, diğer kuruluşlardan ve rakiplerden farklı olmak, hedef kitle üzerinde olumlu etkiler bırakmak ve biz duygusu oluşturmak için kurum kültürünü yerleştirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Program içerisinde katılımcıları kürsüye alarak iletişim konusunda uygulamalar yapan Tatlılıoğlu ayrıca insanların tipi ve karakterine uygun olarak giyinmesi gerektiğine işaret ederek erkek ve bayan iletişimi, ast ve üst ilişkileri, lider insanın giyim tarzı gibi konularda katılımcılara bilgiler verdi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık'ta 'Kurumsal İletişim' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement