Osmaniye'de Gençlik Kampı - Son Dakika

Osmaniye'de Gençlik Kampı

16.08.2013 12:24
Osmaniye'de Gençlik Kampı

Aslantaş Kayıkhane Su Sporları Tesisi'ndeki 6. dönem gençlik kampına 74 öğrenci katıldı

Osmaniye'nin Aslantaş Kayıkhane Su Sporları Tesisi'nde 6. dönem gençlik kampı başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kampı ziyaretinde yaptığı açıklamada, kampa Adana, Bartın, Kadirli, Karabük, Kastamonu, Osmaniye ve Sinop'tan 74 kişinin katıldığını söyledi.

Kampın bir hafta süreceğini kaydeden Demir, "Aslantaş'da kampçılarımız basketbol, dağ bisikleti, dart, mini golf, okçuluk, tenis, paintball, plaj voleybolu, yüzme gibi sportif etkinliklerin yanı sıra, kitap okuma, iyilik istasyonları faaliyetleri, gece etkinliklerine katılıyor" dedi.

Demir, kenti cazibe merkezi haline getirmek için sosyal, kültürel ve sportif alanda çalışma yapıldığını söyledi.

Gençler için proje çalışmasının sürdüğünü ifade eden Demir, "Bakanlığımız birçok proje ve etkinlikler düzenliyor. Her şey gençlerimiz için yapılıyor. Türkiye'nin geleceği, 2023 hedefinin mimarı gençlerimiz olacak. Bu vatan, bu millet gençlerimizden çok şey bekliyor. Onlar birlik ve beraberlik duyguları içerisinde kenetlenirse hedeflerimizden kimse bizi alıkoyamaz. İşte gençlik kamplarımız ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimizi buluşturarak bu birlikteliğe katkı sağlıyor" diye konuştu.

Kampta, sanatçı Orhan Çakmak konser verdi, öğrenciler kamp ateşi yaktı. - Osmaniye

Kaynak: AA
YORUMLAR
500

Son Dakika Yerel Osmaniye'de Gençlik Kampı - Son Dakika


Advertisement