Osmaniye'den "Kardeşime İftara Gidiyorum" Projesi Kapsamında Yalova'ya Geldiler - Son Dakika
Yerel

Osmaniye'den "Kardeşime İftara Gidiyorum" Projesi Kapsamında Yalova'ya Geldiler

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Zılmazer ve beraberindeki heyet, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca, 2013 yılı ramazan ayında uygulamaya konan "Kardeşime İftara Gidiyorum" projesi kapsamında, Yalova'ya geldi.

30.07.2013 16:58

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Zılmazer ve beraberindeki heyet, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca, 2013 yılı ramazan ayında uygulamaya konan "Kardeşime İftara Gidiyorum" projesi kapsamında, Yalova'ya geldi.

AK Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Zekiye Zılmazer ve beraberindeki heyet, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan da eşlik ederek, proje hakkında Koçal'a bilgi verdi.

Koçal'a, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Yılmazer, "Yalova'da kendimizi cennette gibi hissettik. Güzel duygularla ayrılacağız. Özellikle Termal'e hayran kaldık. Yalova'yı o kadar çok sevdik ki buruk ayrılacağız. İnşallah biz de sizi Osmaniye'de ağırlamak istiyoruz" dedi.

Türkiye'de 7-8 tane şehiri görmediğini ifade eden Koçal ise bunlardan bir tanesinin de Osmaniye olduğunu söyleyerek, "Umarım bir gün imkanımız olur ve sizin misafiriniz oluruz" diye konuştu. Daha sonra Koçal, ziyaretin anısına Yılmazer ve beraberindekilere Yalova hatırası ürünleri hediye etti. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye'den 'Kardeşime İftara Gidiyorum' Projesi Kapsamında Yalova'ya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement