Osmaniye Müftüsü Çortul."Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından Başlatılan Özel İndirim Tarifeleri... - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Müftüsü Çortul."Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından Başlatılan Özel İndirim Tarifeleri...

Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan özel indirim tarifeleri sayesinde Ramazan umresi başvurularında artış olacağına inandığını söyledi.

04.05.2012 14:08

Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan özel indirim tarifeleri sayesinde Ramazan umresi başvurularında artış olacağına inandığını söyledi.

Müftü Çortul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan umresine gitmek isteyen öğretmen, öğrenci, öğrenci velisi, üniversite öğretim görevlisi ve Diyanet İşleri personellerine özel indirimli tarifler uygulanacağını belirtti.

Kampanya ile fiyatların oldukça cazip hale getirildiğini ifade eden Çortul, şöyle devam etti:

"Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan özel indirim tarifeleri sayesinde Ramazan umresi başvurularında artış olacağına inanıyorum. 100 ile 200 Avro arasında indirim söz konusu. Normal standartlarda Ramazan umresine gidecek bir vatandaşımız 900 Avro öderken, 3 kişilik bir odada kalacak öğrencilerimiz 600 Avro ödeyecek. 16-20 Haziran'da gidecek birinci tur kafile için kayıtlar, 25 Mayıs'a kadar devam edecek. 30 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında gidecek yaz turu kayıtları ise 11 Haziran'a kadar sürecek."

Çortul, "Peygamber Efendimizin Ramazan ayında yapılan bir umrenin, hac ibadeti sevabında olacağı müjdesi var. Kabe'de imamın arkasında bir vakit namaz kılmanın sevabı burada kılacağımız 100 bin vakit namazın sevabına eşit" dedi.

- OSMANİYE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Osmaniye Müftüsü Çortul.'Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından Başlatılan Özel İndirim Tarifeleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement