Otobüsçü Esnafına Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Otobüsçü Esnafına Bilgilendirme Toplantısı

Otobüsçü Esnafına Bilgilendirme Toplantısı

Antalya Otobüsçüler Odası üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Antalya Otobüsçüler Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) toplantı salonunda üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

14.11.2013 11:24

Antalya Otobüsçüler Odası üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Antalya Otobüsçüler Odası, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (AESOB) toplantı salonunda üyelerine bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin, Ulaştırma Daire Başkanı Emin Pehlivan ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mehmet İnce katıldı. Otobüsçüler Odası Başkanı Mehmet İnce, İçişleri Bakanlığına Antalya Büyükşehir belediyesinin AB plaka için mahkemenin iptal kararı uygulanmıyor diye şikayet edildiğini ileri sürdü.

EN KISA SÜREDE DAVA AÇILACAK

Bir kişinin feragat etmediği için AB plakalarının iptal edildiğini savunan başkan İnce, "Yapacak tek iş kalıyordu. O da suç duyurusunda bulunmak ve araçları büyütmek. Taahhütlerini yerine getirmedikleri için protokollerin feshini ve ödemelerin iadesi için noterden ihtar çektik. Ayrıca belediyeye 96 kişi, vergi dairesine de 104 kişi Halk otobüslerinin durumuna ilişkin dilekçe vermiş ve Halk Otobüslerinin 150 tanesinin ihalesiz çalıştığı tespit edilmiştir. Bir adet aracında (100 gövde no'lu) nasıl çalıştığı belli değildir. Bu nedenle de en kısa sürede Halk otobüsleri ihalesiz çalıştıkları için dava açılacak" dedi.

İnce, A-kent'le ilgili olarak kayıp ve kaçak gibi bir durumun söz konusu olmadığını da belirtti.

TÜM PARTİLERİN ADAYLARINA KAPIMIZ AÇIK

Yaklaşan seçimlere de değinen Mehmet İnce, bir esnaf kuruluşu olarak tüm partilere aynı uzaklık ve yakınlıkta olduklarını kaydetti.

Toplantıya katılan Büyükşehir Genel Sekreteri Mehmet Aktekin ise nakit para olayını bitireceklerini belirterek, ödenen 38 bin liralarda yaşanan haksızlık nedeniyle minibüsçü esnafının yanında olduklarını söyledi. Aktekin, yakın gelecekte esnafın 40 otobüs ve tramvayı işletmek üzere almasını istediklerinin de altını çizdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otobüsçü Esnafına Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement