Oyuncular Horozoğlu ve Hakman Üniversiteli Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Oyuncular Horozoğlu ve Hakman Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Oyuncular Horozoğlu ve Hakman Üniversiteli Gençlerle Buluştu

Sinema ve dizi oyuncuları Mete Horozoğlu ve Berk Hakman, Akdeniz Üniversitesi öğrencileriyle düzenlenen söyleşide bir araya geldi.

29.04.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu tarafından "Sanat ve Kariyer Zirvesi" söyleşisi gerçekleştirildi.

Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşiye, oyuncular Mete Horozoğlu ve Berk Hakman konuk olarak katıldı. Sanat yaşamıyla ilgili öğrencilerin sorularını yanıtlayan Horozoğlu, Hacettepe Üniversitesinde okurken dublaj sanatçılığına başladığını anlattı.

Horozoğlu, Ankara'da devlet sanatçısı tiyatrocuların kendisini izleyerek beğendiğini, figüran olarak dizi ve sinema kariyerinin başladığını kaydetti. Türkiye'deki oyuncuların yurt dışındaki oyunculardan daha şanslı olduğunu belirten Horozoğlu, yurt dışında oyuncu sayısının Türkiye'den daha fazla olduğunu ve yapımcının da daha donanımlı kişileri seçtiğini kaydetti.

"Nefes" filminde canlandırdığı karakterin kendisi için özel bir yeri olduğunu, filme özel olarak çalıştığını ifade eden Horozoğlu, "Nefes" filminden sonra bu başarıyı yakalayamadım. Şu ana kadar kariyerimdeki en iyi filmlerden biri oldu" dedi.

Oyuncu Berk Hakman da oyunculuk anılarını öğrencilerle paylaştı.

Söyleşinin ardından Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu öğrencileri tarafından oyunculara plaket verildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Oyuncular Horozoğlu ve Hakman Üniversiteli Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • banu: Lütfen yeni bir dizide oyna 0 0 Yanıtla

Advertisement