Özdemir'den Sahte Facebook Hesabı Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Özdemir'den Sahte Facebook Hesabı Açıklaması

07.03.2012 19:20

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kendi ismi kullanılarak açılan facebook hesabı ile ilgili vatandaşları uyardı.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kendi ismi kullanılarak açılan facebook hesabı ile ilgili vatandaşları uyardı.

Özdemir yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde "Ziver Özdemir Özdemir" adıyla açılmış sahte facebook hesabından vatandaşlara ulaşılarak para istendiği şeklindeki duyumlar aldığını belirterek, vatandaşların bu ve benzeri sahte hesaplar aracılığıyla iş vaadi ve para istenmesine itibar edilmemesi istendi.

Yasal olarak bu tür sahte hesapların açılmasının önüne geçilemediğini ancak açıldıktan sonra kapatılabildiği bildirilen açıklamada, "Konuyla ilgili olarak savcılığa da suç duyurusunda bulunuldu. 'Ziver Ozdemir' dışında herhangi bir facebook hesabım bulunmamaktadır. Bunun dışındaki hesaplara itibar edilmemesi gerekir" dedi.

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özdemir'den Sahte Facebook Hesabı Açıklaması - Son Dakika


Advertisement