Özel İdare Çalışanları Dağlarda Anadolu Konulu Sunumda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Özel İdare Çalışanları Dağlarda Anadolu Konulu Sunumda Buluştu

Özel İdare Çalışanları Dağlarda Anadolu Konulu Sunumda Buluştu

İzmir İl Özel İdaresi Kurum Çalışanları; Ertuğrul Tugay'ın Hazırladığı "Dağlarda Anadolu" Konulu Sunum İle Anadolu'ya Yolculuk Etti.

12.05.2011 19:51  Güncelleme: 19:55

İzmir il özel idaresi kurum çalışanları; profesyonel dağcı, türkiye dağcılık federasyonu yönetim kurulu üyesi, izmir il özel idaresi, altyapı ve çevre daire başkanlığı plan ve proje müdürü ertuğrul tugay'ın hazırladığı "dağlarda anadolu" konulu sunum ile anadolu'ya yolculuk etti.

İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İÇÖZ, Genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, müdürler ve kurum personelinin katıldığı sunum ile Anadolu'nun bir çok yerinde çekilmiş dağ tırmanış ve doğa yürüyüşü fotoğraflarıyla iş ortamının stresinden uzaklaştılar.

İÇÖZ " Anadolu'da gidip göremediğimiz yerleri bu sunumla gördük." Diyerek bu tarz sosyal aktivitelerin kurum çalışanlarını motive edeceğini, bu ve buna benzer çalışmalara her zaman açık olduklarını ifade ederek kurum çalışanlarına teşvikte bulundu.İÇÖZ; sunum sonrasında kurum çalışanlarının 15 Mayıs 2011 Pazar günü Kemalpaşa ilçesi Yukarıkızılca Mahallesinden Mahmut dağına yapılması planlanan doğa yürüyüşüne katılmalarını önerdi. şehir ve iş ortamından uzaklaşmak, birlikteliği sağlamak ve ekip ruhunu geliştirmek amaçlı planlanmış, tamamen doğal ortamda ve orman içinde patikaları takiben yapılacak yürüyüş (trekking) etkinliğinin gün boyu süreceği ve toplamda 8-10 km'lik parkuru içereceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Özel İdare Çalışanları Dağlarda Anadolu Konulu Sunumda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement