Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Lise Erkekler Tenis Turnuvası'nda, Özel Sanko Okulları il birincisi oldu.
Hasan Ali Yücel Lisesi Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Nizip Tatlıcak, Nizip Türkan Ömer Okan, Nejat Bayel, Necip Fazıl Kısakürek ve Sunguroğlu liselerini 3-0'lık skorlarla geçen Özel Sanko Okulları, final maçında Emine Konukoğlu Lisesi'ni de aynı skorla yenerek birinciliğe hak kazandı. Emre Özgüler, Yusuf Vural, Kamer Saraçlar ve Mert Akcan'dan oluşan takım, birincilik kupası ile ödüllendirildi.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, "Spor öğrenciye hayat başarısında önemli bir yer tutan disiplinli çalışma anlayışı kazandırarak hep bir adım önde olmaya motive etmektedir" dedi.
Öğrencinin konsantrasyon yetisini kuvvetlendirerek odaklanmasının ve sonunda başarıya ulaşmasının yolunu açan masa tenisinde geçen yıl da öğrencilerinin birinci olduğunu anımsatan Köylüoğlu, birincilik kupasını alan öğrenci ve emeği geçen öğretmenleri kutladı. - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Özel Sanko Okulları Masa Tenisinde Gaziantep Birincisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?