Özperk, Siyasi Partilere Duyarlılık Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Özperk, Siyasi Partilere Duyarlılık Çağrısı Yaptı

Özperk, Siyasi Partilere Duyarlılık Çağrısı Yaptı

Eğitim Bir Sen şube başkanı M. Şafi Özperk, haftasonu yapılacak olan YGS sınavı için siyasi partilere duyarlılık çağrısı yaptı.

21.03.2014 10:56

"sınav süresince seçim araçlarından müzikli yayın yapılmasın"
Eğitim Bir Sen şube başkanı M. Şafi Özperk, haftasonu yapılacak olan YGS sınavı için siyasi partilere duyarlılık çağrısı yaptı.
Sınav süresi boyunca seçim araçlarından sesli ve müzikli yayın yapılmamasını isteyen Özperk "Çocuklarımızın için hayati önemde olan YGS sınavı tüm Türkiye de olduğu gibi bu hafta sonu yapılacaktır. YGS sınavının seçim çalışmaları dönemine denk gelmesi dolayısıyla tüm partilerimizden sınav saati boyunca dolaşan araçlarla yapılan sesli ve müzikli çalışmalara ara vermelerinin gençlerimiz için hayati önem taşıyan sınavın sağlıklı yapılması için önem arz etmektedir. Tüm partilerimizden duyarlılık bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Özperk, Siyasi Partilere Duyarlılık Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement