Pasinler'de İstihdam İçin Vasıflı İş Gücü Projesi - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de İstihdam İçin Vasıflı İş Gücü Projesi

Pasinler\'de İstihdam İçin Vasıflı İş Gücü Projesi

Kalkınma Bakanlığı Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen "İstihdam için Vasıflı İş Gücü" SODES mesleki eğitim projesi Pasinler'de tamamlandı.

01.06.2012 10:52

Kalkınma Bakanlığı Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen "İstihdam için Vasıflı İş Gücü" SODES mesleki eğitim projesi Pasinler'de tamamlandı.

Pasinler Mesleki Teknik Eğitim Merkezinde uzun süredir Kalkınma Bakanlığı Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı (DODES) kapsamında desteklenen "İstihdam İçin Vasıflı Gücü" programı tamamlanmasının ardından kursiyerler düzenlenen törenle sertifikaları Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'den aldılar.

Programda konuşan Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, kursiyerlerin bu program sayesinde toplumun dezavantajlı kesimlerinden olan işsiz gençlerin ve kadınların istihdama erişimlerinin kolaylaşmasına ve yaşam standartlarını yükselmesine, sosyal hayata katılımlarının sağlanmasına ve bölgesel ihtiyaçlara uygun alanlarda nitelikli iş gücünün sağlanmasına katkıda bulunulacağını söyledi. Güler, ayrıca bu programlara katılan kursiyerlerin

en başta kendilerine özgüvenlerini sağlamaları için düzenlendiklerini ifade etti.

Sertifika programı sonunda kursiyerler adına konuşan Nermin Ünal, kendilerine bu imkanı sağlayan Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'e ve emeği geçen hocalara teşekkür etti.

Sertifika programına Kaymakam Cihangir Güler'in yanı sıra Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Baş Komiser Ertunç Ünal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Tanrıkulu ve METEM Müdürü Saim Dilli katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de İstihdam İçin Vasıflı İş Gücü Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement