Pasinler Tdp'den Huzurevi Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Pasinler Tdp'den Huzurevi Çıkarması

Pasinler Tdp\'den Huzurevi Çıkarması

Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu'nca Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri için eğlence programı düzenledi.

05.03.2012 12:22

Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu'nca Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri için eğlence programı düzenledi.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, Başkomiserler Ertunç Ünal, Mümin Sevgen'in de katıldığı eğlence programında Nefi İlköğretim Okulu ve Mehmet Akif Esoy İlköğretim Okulu müzik öğretmenlerinin seslendirdiği hareketli türkülerle sahneye çıkan huzurevi sakinleri, Toplum Destekli Polis Memuru Zeki Kumcu eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendiler.

Pasinler İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, Toplum Destekli Bürosu böyle bir faaliyetin yapılmasındaki amaçlarının polislerin, insanların hüzünlü, sıkıntılı ve zor zamanlarında da yanlarında olduğunu, yaşlı ve özürlü vatandaşlarımızın unutulmaması gerektiğini hatırlatmak amacıyla bu programların gerçekleştirildiği ve gerçekleştirilmeye devam edileceğini belirti.

Öte yandan eğlence programına katılan yaşlı ve özürlü vatandaşlar kendilerini unutmayan Emniyet Müdürlüğü Personelinin ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Toplum Destekli Polislik Bürosunun düzenlemiş olduğu bu program bizleri çok mutlu etti, böyle programların devam etmesini isteriz. İnsanlar bizi unutmasınlar." dediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler Tdp'den Huzurevi Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement