Patnos'ta Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Polis Haftası Kutlandı

Patnos\'ta Polis Haftası Kutlandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

10.04.2012 15:08

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, polis teşkilatının toplumun huzuru ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi birçok hayati önem arz eden görevler üstlendiğini söyledi. Türk polisinin çağın teknolojisini kullanarak sürekli kendini yenileyip geliştirdiğini ifade eden Yaman, "Türk polisi hukuk kuralları içinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti bilinci ile mesai kavramı gözetmeksizin en iyi ve en verimli şekilde görevini yerine getirmeye devam etmektedir" dedi.

İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ise konuşmasında, günümüzde suçların giderek arttığıhnı, çeşitlendiği, suç işleme vasıtası ve tekniklerinin geliştiğinin altını çizdi. Kaymakam Niyazi, "Polisin halk desteği olmadan suçların önlenmesinde başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir. Polisin yasalarla verilen güvenliği ve huzuru sağlama görevini, vatandaşın memnuniyetini göz önünde bulundurarak insan haklarına ve yasalara saygılı, dürüst, tarafsız ve adaletli bir şekilde yerine getirir" dedi.

Daha sonra Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, Belediye Başkan Vekili Alaettin Ataseven, Jandarma Alay Komutanı Murat Koçyiğit,Cumhuriyet Başsavcısı Derya Şeref, Dedeli Belediye Başkanı Ekrem Geçer, Patnos Devlet Hastanesi Başhekimi Semih Yancar kamu kurum amirleri ve öğrencilerle vatandaşların katılımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bir kokteyl verildi, hafta nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Polis Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement