Pazarcık'ta 40 Derslik İlköğretim ve Lise Okul Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Pazarcık'ta 40 Derslik İlköğretim ve Lise Okul Temeli Atıldı

Pazarcık\'ta 40 Derslik İlköğretim ve Lise Okul Temeli Atıldı

Pazarcık ilçe merkezi ve köylerinde dört ayrı yerde 40 derslikli ilköğretim ve lise temeli düzenlenen törenle atıldı.

27.09.2013 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarcık ilçe merkezi ve köylerinde dört ayrı yerde 40 derslikli ilköğretim ve lise temeli düzenlenen törenle atıldı.

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, törende yaptığı konuşmada, yeni nesil öğrencilerini iyi bir şekilde yetiştirmek için ülkenin bütün kaynaklarını seferber ettiklerini kaydetti.

AK Parti'nin öncelikle meslek liselere yapılan adaletsizliği ortadan kaldırdığını anımsatan Pakdil, bütün öğrenciler gibi meslek liseliler de eşit bir şekilde sınava girdiklerini söyledi.

AK Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ise eğitimde en büyük önceliklerinin yeni yetişen nesli çağın gerektirdiği şekilde yetiştirmek olduğunu belirtti.

Çağın getirdiği her türlü imkanlardan gençleri faydalandırmak durumunda olduklarını dile getiren Güvenç, okul temelinin herkes için "hayırlı" olmasını diledi.

Kaymakam Mehmet Boztepe de 2013- 2014 yılının Pazarcık'ta eğitim alanında yatırım yılı olacağını belirterek temeli atılan 40 derslik okulların 2014-2015 eğitim öğretime yılına kadar bitirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Sakarkaya köyünde 8 derslik, Metem'de 16 derslik, Çamlıtepe Mahallesi 8 derslik, Ufacıklı köyünde 8 derslik olmak üzre 40 derslik okulların temeli aynı gün atıldı. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pazarcık'ta 40 Derslik İlköğretim ve Lise Okul Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement