Piazza'da Canlı Arama Köpeklerinden Gösteri - Son Dakika
Yerel

Piazza'da Canlı Arama Köpeklerinden Gösteri

Piazza\'da Canlı Arama Köpeklerinden Gösteri

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) önünde, 17 Ağustos Marmara depremi anma etkinlikleri kapsamında Samsun AFAD’a bağlı canlı arama köpekleri, eğitmenleri eşliğinde gösteri düzenledi.

17.08.2014 17:46

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) önünde, 17 Ağustos Marmara depremi anma etkinlikleri kapsamında Samsun AFAD'a bağlı canlı arama köpekleri, eğitmenleri eşliğinde gösteri düzenledi.

Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün (AFAD) 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 15. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Piazza (AVM önünde, canlı arama köpekleri eğitmenleri eşliğinde gösteri yaptı. Dedektör köpekler Chichi, Mali, Sintra'nın yaptıkları gösteri büyük ilgi gördü. Belçika Malinois cinsi olan 3 canlı arama detektör köpekler tünelden geçme, engelli atlama, engelli denge tahtası ve tırmanma parkurunda, enkazda karşılaşabilecek her türlü engele karşı tecrübelerini gösterdi. AVM ziyaretçileri gösteri sonrası canlı arama kurtarma köpeklerini sevme fırsatını da yakaladılar.

Piazza'nın dış alanında gösteri gerçekleştirilirken, diğer yandan da AVM'nin birinci katında AFAD tarafından stant açıldı. Açılan standa afet konusunda broşürler dağıtılırken, afet sırasında kullanılacak ekipmanlar ziyaretçilere tanıtıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piazza'da Canlı Arama Köpeklerinden Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement