Pınarbaşı Belediyesinde Yüz Güldüren Tis - Son Dakika
Yerel

Pınarbaşı Belediyesinde Yüz Güldüren Tis

Pınarbaşı Belediyesinde Yüz Güldüren Tis

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Pınarbaşı Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

11.03.2014 09:19

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Pınarbaşı Belediyesi arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Pınarbaşı Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde bir konuşma yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir " İmzaladığımız bu toplu iş sözleşmesi 2014 ila 2016 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına ortalama yüzde 28 ila 30 oranında zam uygulanacaktır. İkinci yıl da yine aynı oranda zam gelecektir. Sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle bu sene ve gelecek sene maaşlara ortalama 350 TL net zam gelecektir. Başkanım göreve geldiğinden bu tarafa da hiçbir alacağımız bulunmaktadır. Pınarbaşı belediyesinde işçi arkadaşlarımız birlik, beraberlik ve huzur içerisinde çalışıyorlar. Bunun mimarı da başkanımın kendisidir. Başkanımıza işçi arkadaşlarımızı kardeş bilip elinden gelen zammın en iyisini verdiği için teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz İki taraf da hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş' da konuşmasında göreve geldiğinden bu tarafa üçüncü dönem toplu iş sözleşmesine oturduklarını ve her zaman Türkiye şartlarının üzerinde zam vermeye çalıştıklarını belirterek, " İşçi arkadaşlarımızın çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden memnun olduğumuz için vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Hepsinin de bu zammı hak ettiğini düşünüyorum. Pınarbaşı için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin " dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özdemir'de işçi arkadaşlar adına Belediye Başkanı Ataş'a gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pınarbaşı Belediyesinde Yüz Güldüren Tis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement