Polislerden Tiyatro Festivaline Destek - Son Dakika
Yerel

Polislerden Tiyatro Festivaline Destek

Polislerden Tiyatro Festivaline Destek

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, 2.Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'ne yazdığı tiyatro oyunu ile destek verdi.

30.10.2013 12:36

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'ne yazdığı tiyatro oyunu ile destek verdi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çevre illerin tiyatro ve sanat grupları ile iş birliği yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "Gençlerin terör ve suça itilmelerini engelleyebilmek amacıyla tiyatro ve sanata özendirerek sanat dalları ile ilgilenmelerini, çevre illerin tiyatro ve sanat grupları ile iş birliği yaparak illerimizin tiyatro ve sanat aracılığı ile tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak ve bu vesileyle ilimize gelen konuklarımıza kültürümüzü ve turizm açısından zengin olan güzelliklerimizi tanıtmak için hazırlanmış bir organizasyon olan 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali'ne, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından oluşturulan Tiyatro Grubu'nun yazdığı 'Trafik' adlı tiyatro oyunuyla katkıda bulundular. 'Trafik' adlı komedi oyunu, trafikte polis memurlarının başından geçen komik olayları konu almaktadır. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarının da bağlama ve gitarla renk katacağı oyun şimdiden merak konusu olmaya başladı. Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları tarafından yazılan ve oynanacak olan oyun, 2. Elazığ Ulusal Tiyatro ve Turizm Festivali kapsamında 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14.00'de Elazığ Klasik Türk Müziği Koro Salonu'nda oynanacaktır. Elazığ İl Emniyet Müdürü Ayhan Buran tüm Elazığ halkını oyunu izlemeye davet etti. Polis memurları 'Trafik' adlı oyunun prova hazırlıklarını sürdürmektedirler" denildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polislerden Tiyatro Festivaline Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement