Prof. Dr. Yaşar Hışıl Emekliye Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Prof. Dr. Yaşar Hışıl Emekliye Ayrıldı

Prof. Dr. Yaşar Hışıl Emekliye Ayrıldı

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof.Dr.Yaşar Hışıl; meslektaşları, öğrencileri ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende emekliye ayrıldı.

21.02.2013 18:35

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Yaşar Hışıl; meslektaşları, öğrencileri ve dostlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende emekliye ayrıldı.

Törende kendisine plaket verilen Prof.Dr. Hışıl, meslek hayatı boyunca yapılabilecek her şeyi yaptığını ifade etti. Prof.Dr.Hışıl, "geriye baktığımda şunu da yapsaydım dediğim bir şey göremiyorum. Yapılabilecek her şeyi yaptım, bundan fazlası olmazdı." diye konuştu.

Törende söz alan meslektaşları, öğrencileri ve dostları, Prof.Dr.Hışıl ile yaşadıkları anıları anlatırken duygusal ve eğlenceli anlar yaşandı.

Toplu fotoğraf çekimi ve Prof. Dr. Hışıl'ın bahçeye ağaç dikmesi ile tören sona erdi.Prof. Dr. Hışıl: "Bu ağaç büyüdükçe sevgimiz de büyüsün." diye konuştu.

(BK-)

21.02.2013 16: 57: 58

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Prof. Dr. Yaşar Hışıl Emekliye Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement