PTT Başmüdürlüğü'nden Vali Büyük'e "175. Yıl" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

PTT Başmüdürlüğü'nden Vali Büyük'e "175. Yıl" Ziyareti

PTT Başmüdürlüğü\'nden Vali Büyük\'e "175. Yıl" Ziyareti

Adana PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ile Başmüdür Yardımcısı Cengizhan Kavak, PTT’nin 175. Kuruluş Yılı dolayısıyla Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.

23.10.2015 12:53

Adana PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ile Başmüdür Yardımcısı Cengizhan Kavak, PTT'nin 175. Kuruluş Yılı dolayısıyla Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Gümüşoğlu, PTT'nin çalışmaları hakkında Vali Mustafa Büyük'e bilgi vererek, kuruluş yılı kutlamaları kapsamında düzenlenecek etkinliklerden bahsetti.

Vali Mustafa Büyük ise sürekli kendini yenileyen PTT'nin vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetler verdiğini söyledi.

PTT'nin posta ve telgraf hizmetlerinin dışında birçok alanda vatandaşa kolaylıklar sağladığını vurgulayan Vali Büyük, "Ülkemizde 1840 yılında kurulan PTT teşkilatı bugün Türkiye'nin her yerinde bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere, kargo ve fatura ödemeleri gibi bir çok alanda vatandaş memnuniyeti ile görev yapıyor. 175. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle PTT Başmüdürümüz ve baş müdür yardımcımızın şahsında tüm kurum çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kurum olarak, hızla gelişen ve değişen teknolojiye uyum sağlamak suretiyle son yıllarda çok büyük atılımlar ve yeniliklere imza attıklarını kaydeden PTT Başmüdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu ile Başmüdür Yardımcısı Cengizhan Kavak, ziyaret sonunda Vali Mustafa Büyük'e, kurumun 175. Kuruluş yıl dolayısıyla özel olarak hazırlanan plaket takdim etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel PTT Başmüdürlüğü'nden Vali Büyük'e '175. Yıl' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement