Pursaklar Belediyesi'nden Gazze'ye yardım kampanyası - Son Dakika
Yerel

Pursaklar Belediyesi'nden Gazze'ye yardım kampanyası

Pursaklar Belediyesi\'nden Gazze\'ye yardım kampanyası

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu'nda öğretmen ve velilerin işbirliğiyle Gazze için yardım kampanyası düzenlendi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı düzenlenen kampanyadan elde edilen gelir, Gazze halkına ulaştırılmak üzere resmi kurumlara teslim edilecek. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kampanya gelirlerinin Filistinli kardeşlere ulaştırılacağını belirterek, desteklerini her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

25.10.2023 14:16

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu'nda öğretmen ve velilerin işbirliğinde Gazze için yardım kampanyası düzenlendi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik devam eden saldırılarına karşı Pursaklar'da yardım kampanyası düzenlendi. Filistin halkı yararına okul idarecileri ve veliler tarafından düzenlenen kampanyadan elde edilen gelir, Gazze halkına gönderilmek üzere resmi kurumlara teslim edilecek.

"Gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız"

Kampanya gelirlerini Filistin'e ulaştıracaklarını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Mazlum Filistinli kardeşlerimizin bir nebze de olsa derdine derman olmak için Nezaket Okullarımızda kampanya düzenledik. Buradan gelecek olan gelirimizi Filistinli kardeşlerimize ulaştıracağız. Kanımızla, canımızla ve tüm varlığımızla onlara destek olduğumuzu, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pursaklar Belediyesi'nden Gazze'ye yardım kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement