Rahman-I Kerim Programına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Rahman-I Kerim Programına Büyük İlgi

Rahman-I Kerim Programına Büyük İlgi

Sanayi Yeni camii Kur'an Kursu öğreticisi Elif Söğütlü tarafından organize edilen program bazı ilkleri de beraberinde getirdi.

03.09.2013 09:58

Yakutiye İlçe Müftülüğü bağlı Sanayi Yeni Camii Kız Kur'an Kursu öğrencileri için Yenişehir AVM Kültür Merkezi Salonu'nda "Rahman-ı Kerim' Kur'an programı düzenlendi

Sanayi Yeni camii Kur'an Kursu öğreticisi Elif Söğütlü tarafından organize edilen program bazı ilkleri de beraberinde getirdi. Erzurum'da ilk defa bir Kur'an Kursu bu kadar kapsamlı bir program düzenledi. Geçmişle kıyaslandığı zaman il müftülüklerinin programlarını dahi gölgede bırakan bir emek sarfedilmişti. Salonun hınca hınç doldurulması bu emeğe en büyük teşekkür mahiyetindeydi.

Program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle nurlandırdı. Rahman-ı Kerim programına Kur'an-ı Kerim dünya birincisi Ali Tel, ilahiyatçı- yazar Ömer Döngeloğlu, Lala Paşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ, Diyarbakır Hozan Müftüsü Fatih Çatmataş, Erzurum Solakzade Camii İmam Hatibi Ali Turhan ile Suriye'den Cemal Hut katıldı.

Tortum Müftüsü Celal Büyük'ün de katıldığı programda Abdulkadir Şehitoğlu yönetimindeki Türk Tasavvuf Musiki konseri geceye renk kattı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rahman-I Kerim Programına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement