Ramazan Ayını Mevlana'da Karşıladılar - Son Dakika
Yerel

Ramazan Ayını Mevlana'da Karşıladılar

Ramazan Ayını Mevlana\'da Karşıladılar

Kardeş ilçe Akçaşehir’de park açılışı yapmak için Karaman’a giden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve beraberindeki heyet, Mevlana ziyaretinde de bulunarak Ramazan Ayı için dualar etti.

06.06.2016 10:58

Kardeş ilçe Akçaşehir'de park açılışı yapmak için Karaman'a giden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve beraberindeki heyet, Mevlana ziyaretinde de bulunarak Ramazan Ayı için dualar etti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, meclis üyeleri ve Karşıyakalı muhtarlar, 'kardeş' ilçe Akçaşehir'de yapımı tamamlanan çocuk oyun parkının açılışını yapmak için Karaman'a gitti. Heyet, dönüş yolunda Mevlana Türbesi'ni de ziyaret ederek Ramazan'ı burada karşıladı. Rehber eşliğinde türbe ve müze gezen heyet, dualar okuyup bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ziyarete ilişkin şöyle konuştu:

"Kardeş ilçemiz Akçaşehir'de yapımını tamamladığımız parkın açılışı sonrasında Mevlana Türbesi'ni de ziyaret etmek ve Ramazan Ayına girdiğimiz şu günlerde dualar okumak istedik. Mevlana, bizlerin sahip olduğu en büyük evrensel değerlerden biridir. O yüzden burada olmak hepimiz için çok anlamlı." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Ayını Mevlana'da Karşıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement