Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız" dedi.

19.07.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız" dedi.

Partisinin Taraklı ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan Uncuoğlu, bayramların sevgi ve saygının perçinlendiği günler olduğunu söyledi.

İnsanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttuklarını, kardeşçe kucaklaştığını aktaran Uncuoğlu, "Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle bayramınız kutlu olsun" ifadesini kullandı.

Recep Uncuoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Taraklı'dan alınlarının akıyla çıktıklarını vurgulayarak, vatandaşa layık olmak için TBMM ve Sakarya'da çalışmalara başladıklarını anlattı.

"Önümüzdeki her engeli aşmak için gayret gösteriyoruz" diyen Uncuoğlu, "Koalisyon çalışmalarında da partimiz genel başkanlığı ne derse bizde ona göre çalışacağız. Bizler hizmet adamıyız, halkımıza layık yönetici olmak için, nasıl bu güne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaptıysak, bugünden itibaren de aynı şekilde çalışarak halkımıza hizmet edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

Programa Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen, belediye meclis üyeleri ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement