Ramazan Bayramı Tatilinde Otogarlarda Yoğunluk - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı Tatilinde Otogarlarda Yoğunluk

Ramazan Bayramı Tatilinde Otogarlarda Yoğunluk

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda oluşturduğu yoğunluk sürüyor. Otobüs firmaları, artan talebe yetişebilmek için ek seferler düzenlerken bazı vatandaşlar bilet bulmakta zorlanıyor. Tatili fırsat bilenler, kısa da olsa yakınlarını görmek için şehir dışına çıkıyor.

08.04.2024 13:42

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda oluşturduğu yoğunluk sürüyor.

Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirmek isteyen ve otobüsleri tercih vatandaşların 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk sürüyor. Otobüs firmalarının bayram nedeniyle artan talebe yetişebilmek için ek seferler koyduğu öğrenilirken bazı vatandaşlar bilet bulmakta zorlandığını ifade etti. 9 günlük tatilin başında gidemese de kısa da olsa yakınlarını görmek için şehir dışına çıkacağını anlatan Mustafa Kerim Coşkun, " Gümüşhane'ye halamızın yanına gezmeye gidiyoruz. Biletimizi geçen hafta sonu aldık, hafta içi baktığımızda hiç yer bulunmamaktaydı. Aynı şekilde cumartesi dönmeyi planlıyorduk hiç bilet bulamadık" şeklinde konuştu.

Askerden izne gelecek oğlu için otogara geldiğini söyleyen Mustafa Aydın, " Gölcük'ten asker oğlum izne gelecek, onu beklemekteyiz. Bitmesine 37 gün kaldı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı Tatilinde Otogarlarda Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement