Rektör Harmandar'dan Kaymakam Karatekeli'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Harmandar'dan Kaymakam Karatekeli'ye Ziyaret

Rektör Harmandar\'dan Kaymakam Karatekeli\'ye Ziyaret

Fethiye'ye yapılacak olan işletme fakültesinin tanıtımı için Fethiye'ye gelen Muğla Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mansur Harmandar, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli'yi de ziyaret etti.

27.01.2012 10:57

Fethiye'ye yapılacak olan işletme fakültesinin tanıtımı için Fethiye'ye gelen Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli'yi de ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, " İşletme fakültemiz Fethiye'de hukuken kuruldu. Bugün tanıtımı için Fethiye'ye geldik ve bu vesile ile Fethiye Kaymakamımızı da ziyaret etme fırsatımız oldu. İşletme Fakültemiz hukuken kuruldu. Bu aşamadan sonra iş Fethiyelilere düşüyor.

Fethiye'de Kaymakamımızın önderliğinde yapılacak olan çalışma ile bir fakülte kazandırılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli de, "Yapılan bu çalışmaya sonuna kadar sahip çıkacağız. Ben hayırsever iş adamlarına buradan bu fakültenin yapımı için davet ediyorum. Fethiyeliler bu işe sahip çıkmışlardır. Bu fakültenin ardından artık bizler Fethiye Üniversitesi'ni hayal etmekteyiz. Çünkü artık Türkiye'nin 81 ilinde Üniversite var. Bizde Fethiye olarak Üniversitesi olan ilçe olmak istiyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Harmandar'dan Kaymakam Karatekeli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement