Rize'de Sağlık Çalışanlarına "Gönül Elçileri Projesi" Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Rize'de Sağlık Çalışanlarına "Gönül Elçileri Projesi" Tanıtıldı

Sağlık Müdürlüğü'nce Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına "Gönül Elçileri Projesi" tanıtıldı."Gönül Elçileri Projesi" tanıtım programı, Zığındere Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi.

18.02.2013 11:34

Sağlık Müdürlüğü'nce Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına "Gönül Elçileri Projesi" tanıtıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen

"Gönül Elçileri Projesi" tanıtım programı, Zığındere Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Sağlık ve Halk Müdürlükleri çalışanlarınca il genelinde yürütülen çalışmalar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli tarafından da koruyucu aile programı hakkında bilgi verildi.

Psikolog Esra Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla yürütülecek proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve bu projede sağlık çalışanları rolü konusunda bilgilendirme yapıldığını söyledi.

Muhabir: Salih Yıldırım

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Sağlık Çalışanlarına 'Gönül Elçileri Projesi' Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement